A borkészítési technológiánkban igazából semmi újat nem kell megemlíteni, ami nem lenne már ismert a képzett érdeklődők és más borászok előtt. Módszereink a tradícionális borkészítéshez közelítenek - ötvözzük ezt ugyan pár modern akalmazással - de ettől még nincsenek igazi titkaink.
Talán azért sincsenek mert szerintünk nem a pincében fog megszületni annak záloga hogy a végtermék egy NAGY BOR legyen. Sokkal inkább a szőlő gondos művelése, és jól időzített szüretelése során. A borhoz a pincében valójában csak picit lehet hozzátenni, bár mód van az egyes stílusok között irányt váltani. Egy jó alapanyag viszont a stílustól függytelenül is a minőség alapköve, amit leginkább a gondatlanság tehet tönkre. Ennek elkerülése érdekében így mindig ügyelünk a maximális higéniára és módszerességre, ezt tarjuk a legfontosabbnak.
A nálunk készült borok mindegyike fahordós érlelésú ill. sok esetben erjesztésű is. A hordók szinte kizárólag kisméretű 225 literes, különböző korú és pörkölésű hazai gyártású termékek. Kis pincészet lévén kis szériákkal nem célunk reduktív gyorsan előállítható, agyonsterilizált borokat készíteni. Mi inkább a bor fejlődésének minden esetben a hordóban is időt hagyva keressük az évjárat és a fajta optimumát.
A szüret természetesen kézi, a fürtöket szelektáljuk majd max. 2 órán belül fel is dolgozzuk.













